BMW X5-4x4
Honda CR-V-4x4
Land-Rover-Defender-4x4
Land Rover Discovery4x4
Land Rover Freelander4x4
Mercedes-Benz M-class-4x4
Mitsubishi L200-4x4
Range Rover Sport-4x4
Range Rover-4x4
Volkswagen Touareg-4x4

Range Rover Sport - за 2012 конструкторите на модела са ни приготвили няколко високотехнологични технологии и дизайнерски решения като са обърнали сериозно внимание на трансмисията.

Land Rover Discovery - Новият модел разполага с редица механични подобрения, като например по-здраво окачване, подсилени джанти и уголемени ролбари, мощни спирачни механизми.Задвижването на четирите автономни колела става посредством шестстепенна роботизирана трансмисия.

10-те най-популярни коли използващи 4x4

Mitsubishi L200 - съвременен многоцелеви пикап, предназначен за пренасяне на товари и за пътешествие. Страхотно се справя при зимни условия.

BMW X5 - луксозен джип с  превъзходни характеристики на пътя, ниска позиция на шасито и подобряването на защитата на пътниците при челен катастрофи.

Honda CR-V - Когато става въпрос за практичност, идеална височина каране, икономия на гориво и маневриране на малък периметър, CR-V е трудно да бъде победим.

Land Rover Defender - В продължение на повече от 60 години Land Rover изгражда превозни средства, които са известни с техните си възможности и гъвкавост, може би Defender е иконата на извесната марка.

Mercedes-Benz M - плюсовете на престижната марка известна по цял свят е изключителните предпазни мерки и перфектно балансирано комфортно пътуване.

Mitsubishi L200 - има ниско ниво на шума, вибрациите и нискочестотните трептения на каросерията. Двигателя на L200 притежава перфектно отношение на мощност към тегло и динамични характеристики.

Volkswagen Touareg - превъзходна проходимост, но и висок разход поради голямото си собствено тегло.

eXTReMe Tracker