Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Автомобилно изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева
Авто мото изложение в Женева

Nissan се явява като капитан на кросоувър жанра със своя Qashqai и Juke, това непременно трябва да се види, защото е доста стойностно.BMW M135i - шестцилиндров турбо двигател в новата си 1-Серия, за да се създаде концепция за M135i за автомобилното изложение в Женева. Това е част от новото немско изпълнение М и може да се похвали с 300bhp, както и първото ново поколение 1-Series, което е с три врати.

Bentley Mulsann - Bentley работи усилено за да покаже версията на Mulsanne - своя флагман за автомобилното изложение в Женева6. V8 двигател остава непроменен за това специално издание, вместо това има доста промени по окачването и кормилото.

Нови модели коли показани в Женева

Следващата седмица в Женева ще се проведе 82-рото автомобилно изложение, където ще бъдат показани  най-големите световни производители, които ще ни разкрият своите най-вълнуващи нови модели.  Ferrari F12 Berlinetta от 0- 100км/час само за 3.1 сек..Това е най-бързото Ferrari произвеждано някога. Едва ли е необходимо да се каже нещо повече.

Jaguar XF Sportbrake Най-накрая Jaguar издаде нова  версия на своя XF, за да се конкурира с BMW 5-серия, Audi A6 Avant и Mercedes E-класа. Дизеловият двигател на този наистина красив автомобил влезе в продажба  през есента.

Range Rover Evoque концептуалния кабриолет -  Създателите на тази кола участват в изложението за да разберат дали има интерес  от страна на клиентите  за този четириместен вариант  с мек покрив за да я пуснат в серийно производство.

Mini Cooper – Високо технологично изпълнение със задвижване на четирите колела и новоразработен четири цилиндров турбо бензинов двигател.

Volkswagen Golf GTI Cabriolet - се завръща с турбо 2,0-литров бензинов двигател, който  произвежда 207bhp, което е достатъчно да ускори от 0- 100 км/час само за 7.3sec. Ще влезе в  продажба по-късно през годината.

Citroën DS4 Racing  – Концепцията специално за този модел  Citroën със сигурност ще е  в производството на ограничена серия. Volvo V40 – модела има скандинавски лукс и  усещане за високо качество и изключително внимание към детайлите.

 Nissan Hi Cross - още един концептуален автомобил на  Nissan по време на автомобилното изложение в Женева. 

eXTReMe Tracker